Berta’s Blog

I Berta’s Blog kan Du følge den herlige Appenzeller hvalp; Berta, fra hun blev hentet som 8 uger gammel og indtil hun blev 6 mdr. gammel. Hun går nu den vigtige tid i møde – fra hvalp til unghund. I bloggen kan Du følge med i træningen og Berta’s udvikling fra hvalp til unghund. Du kan ligeledes stille spørgsmål til emnerne samt søge gode råd omkring træning og uddannelse af hunde.

Berta blev født den 17. januar 2011 hos Kennel Ask og Eg. I daglig tale “Tykke Berta” – er en af 3 tævehvalpe i et kuld på 6 hvalpe. Hun har boet sammen med både mor og far i de første 8 uger, og Kennel Ask og Eg har fokuseret meget på socialisering af hvalpene.

Jan Bo har selv mentaltestet hvalpene, og denne test beskriver hele kullet som “Alt i alt et meget harmonisk og homogent kuld, med kun få nuanceforskelle, som man kun kan glædes over”. Berta beskrives således: Fin samarbejdslyst, men kan sagtens selv. Moderat byttedrift og dejlig naturlig flokorientering. Kontaktsøgende, men viser stor grad af selvsikkerhed og selvstændighed. Hun er stille, rolig og i fin balance. En selvsikker, men samarbejdsvillig hund.”

Berta bor sammen med Aslan – En Berner Sennenhan på 2 år – Kattene Mr. Ubee Ubee og Speedy, samt drengene Niklas på 10 år og Lasse på 7 år.