Udgivet i

22 – Berta på sommerferie

Så er sommerferien overstået for de fleste, og det er blevet hverdag igen for mennesker og hunde – det gælder også for os, desværre. Vi havde en kort sommerferie på to uger, hvor den ene var i hjemmet og den anden på campingplads i Nordjylland.
Vi havde lejet en hytte på en campingplads og skulle selvfølgelig have næsten alle med – to voksne, to drenge og fem vovser – kattene Speedy og Mr. Ubee Ubee blev passet i hjemmet.

Sådan deler man 10m2

Hytten viste sig at være noget mindre end forventet, 10m2 for at være helt præcis. Det gav nogle udfordringer – specielt når vi skulle sove, idet alle hunde er vant til at måtte sove sammen med os, enten på gulvet ved sengen eller i sengen. Det lykkedes dog forbavsende godt med en indhegning, som vi opsatte omkring hytten, således at hundene kunne bevæge sig frit ud og ind. Vi var heldige med vejret, så døren kunne stå åben både dag og nat. Berta valgte selv gulvet ved siden af sengen og var så venlig at sørge for morgenvækning kl. 06.00 hver dag – så fik vi også mere ud af dagen ?

Kæmpe oplevelse – også for hundene!

Vi var ved stranden hver dag i ca. to timer, så hundene kunne blive stimuleret, og Berta er nu blevet rigtig god til at svømme. Derudover har hun været med til træf med amerikanerbiler. Da vi hurtigt blev lidt af et samtaleemne på campingpladsen: ”Er det rigtigt, at I har fem hunde med?” – havde vi en del besøg af både voksne og børn. Det var en kæmpe oplevelse for både hunde og mennesker – og det er absolut ikke sidste gang, vi drager på campingferie. Dog skal det næste gang være i en større hytte!

Har I campingplaner?

Er der nogen, som har planer om en campingtur med hund eller hunde, deler jeg gerne ud af vores erfaringer – og husk lige at medbringe et havehegn som let opstilles.